Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Jogi információk

Jogi információk

A megrendeléssel, a szállítással és a visszaküldéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre a válaszokat itt találhatjaGYIK.

A következő e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot: info@rugvista.com vagy a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. Hétköznapokon 10 és 18 óra között a+44 20 3808 9940

RugVistatelefonszámon szintén elérhet bennünket.

RugVista AB
Ringugnsgatan 11
216 16 Limhamn
Svédország
+44 20 3808 9940
info@rugvista.com

Bank információ

Vezérigazgató

Michael Lindskog

Az igazgatóság elnöke

Erik Lindgren

Cégbejegyzés a svédországi Bolagsverketen keresztül.

Szervezet száma

Adószám

SE556458920701

Felelős RugVistaa saját tartalmáért

Michael Lindskog

Jogi megjegyzés

Link az Európai Bizottság online fogyasztóvédelmi viták platformjához. A fogyasztók online vitarendezéséről szóló előírások szerint.

Nem vagyunk hajlandóak és nem vagyunk kötelesek részt venni a fogyasztóvédelmi panaszbizottság vitarendezési eljárásában.

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.