Pénztár

1
Kosár
3
Cím
4
Fizetés

For deliveries to the USA please visit our USA website for correct prices and delivery options: To USA website

A kosara üres.

EXCELLENT
4.8 össz. 5
316 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.05.26
Lia
A large selection of products and…
A large selection of products and easily searchable products. Delivery is fast and accurate. It is easier to choose from the many sale items.
2023.05.23
Dubicz Z.
New carpet in a few days
The ordering process was simple and easy, we received the ordered carpet in a few days. The colors of the carpet match the colors shown on the website, as does the size. I can recommend.
2023.05.19
Helga
A szőnyeg amit választottam élőben még…
A szőnyeg amit választottam élőben még szebb, mint fotón, pedig a fotók is jók! Az ügyintézés és a szállítás gördülékeny és gyors. Teljesen elégedett vagyok!
2023.05.17
László Pál
Kiváló minőség
Nagyon nagy , bőséges árukészlet, jó minőség, gyors és pontos szállítás, jó kommunikáció. Negatívum az igénytelen, szakadt csomagolás.
2023.05.15
Lázár A.
Ritz carpet
The carpet I've ordered "Ritz" just perfect, a beautiful one, it looks in reality even more beautiful. I am fully satisfied with my order. I will order more carpets from this website. Thanks! :)
2023.05.10
Kinga S.
I got what I expected in a very short…
I got what I expected in a very short time. The rug is even more beautiful that in the photo. Azt kaptam, amit vártam, relatíve rövid időn belül. A szőnyeg szebb a valóságban, mint a fényképen.
2023.04.28
Gabi
Soha nem rendeltem még szőnyeget úgy…
Soha nem rendeltem még szőnyeget úgy hogy nem láttam, nem tapintottam, és nagyon féltem a szőnyegtől. De... Nagyon kellemes meglepetés volt, teljesen olyan volt mint a képen. Számomra minden várakozást felülmúlt.