RugVista Design Verseny!

Lássa megvalósulni szőnyegtervét, és nyerje meg 1 060 000 Ft összegű díjunkat

Szeretnék részt venni

A verseny

A verseny lezárása 2022-01-24
Üdvözöljük a RugVista éves Design-versenyén!

Egy kreatív tisztelgés otthonunk hűséges, hétköznapi hőse előtt. A szőnyeg.

Az idei év témája!
2021 témája a Fenntarthatóság – ezzel a témával a gyapjút, mint természetes anyagot szeretnénk kiemelni. A gyapjú tartósságának köszönhetően a szőnyeg fantasztikus befektetés, puha járófelületet biztosít, ráadásul a luxus érzetét sugározza otthonunkban. A gyapjúból készült szőnyegek kifejezetten strapabíróak, tartósak, természetes szennyeződés-taszító hatással bírnak, és az évek során egyre szebbé válnak. Tartós tulajdonságainak köszönhetően több generáció is használhatja.

Bárki csatlakozhat!
Akár tervező, akár diák, akár a lakberendezés vagy a színek, formák, dizájn szerelmese, részt vehet nemzetközi tervezői versenyünkön. Semmilyen határt nem szabunk az alkotásának! Gondolkodjon kreatívan, egyedien, fantáziadúsan, inspirálódjon a trendekből és a szőnyegek által sugárzott hívogató érzéseiből.

A verseny idei, 12. évében visszatekintünk a világ különböző tájain készült gyönyörű szőnyegeinkre. Egész pontosan 92 ország alkotásaira. És bízunk benne, hogy még tovább nőni fog.

Tervezőként nem csak elismerést, hírnevet és pénzt nyerhet, hanem azt a lehetőséget is, hogy szőnyegét a RugVista készítse el és forgalmazza.

A verseny követőjeként lehetősége van hangot adni ízlésének, megszavazza annak nyertesét. Ugyanakkor ha szavaz, Ön is nyerhet egy szőnyeget otthonához.

A nyeremények összértéke

1
1 060 000 Ft
+ saját szőnyegterve gyártásba kerülése.
2
706 700 Ft
+ saját szőnyegterve gyártásba kerülése.
3
530 000 Ft
+ saját szőnyegterve gyártásba kerülése.
4
-
10
176 700 Ft
+ saját szőnyegterve gyártásba kerülése.

A zsűri

Nicklas Jansson

Társalapító / CEO, Rumrum AB

Nicklas Jansson reklám- és markertingháttérrel rendelkezik, 1997-ben nyitotta meg a Rumrum bútorüzletet Magnus Anderssonnal közös vállalkozásként. A lakberendezési érdeklődésük és elhivatottságuk saját bútorok gyártásává nőtte ki magát, amelyek a Skandináv-területeken és nemzetközileg is népszerűek lettek. Az egyre bővülő ügyfélköre hatására a Rumrum tisztán a lakberendezési irányzatokra fókuszáló tervező ügynökséggé vált, teljes bútor- és világítási kínálattal. A Rumrum mára Skåne egyik legnagyobb lakberendezési ügynöksége, egyre több koppenhágai és stockholmi megrendeléssel.

Lisa Hilland

Tervező

Lisa Hilland költői csavart visz a modern megjelenésbe: a modern csúcstechnológiás gyártást kifinomult mesteri kidolgozással ötvözi. Ügyfelei között megtalálható a Konsthantverk, az IKEA, Gärsnäs, Gemla, Design House Stockholm és a Svenskt Tenn. „Tervezőként a természetes anyagok állnak közel a szívéhez, és Lisa gondosan, fenntartható módon alkalmazza azokat, tartós dizájnt alkotva belőlük.”

Carin Terins

RugVista Beszerzési és Kreatív Igazgató

Carin mind a kreatív, mind a beszerzési döntések felelőse a világ egyik legnagyobb online szőnyegáruházánál. Különböző kereskedelmi vállalatoknál többéves tapasztalatra tett szert a kreatív koncepciótervek piacra vezetésében.

Eva Boding

CEO, Edblad & Co AB

Eva az Edblad & Co AB vezérigazgatója; a vállalat minőségi svéd tervezésű ékszereket kínál elérhető áron. Többéves tapasztalattal rendelkezik fogyasztói cikkekkel kereskedő vállalatok digitalizációs, márkaépítési és nemzetközi sikerre vezetésében és fejlesztésében olyan nemzetközileg erős márkákkal, mint például a Gant, Filippa K és a L’Oréal.

Beatrice Perlman Ewert

RugVista Fenntarthatósági Igazgató

Beatrice többéves textilipari tapasztalattal rendelkezik a fenntarthatóság terén, és jelenleg azon dolgozik, hogy a fenntarthatóságot a világ egyik legnagyobb online szőnyegáruházának üzletmenetébe integrálja. Nemzetközi divatcégeknél szerzett beszerzési és tervezési tapasztalataival szenvedélye megkeresni azokat a kereskedelmi szempontból vonzó termékeket, amelyek mind környezeti, mind társadalmi hatásaikat is figyelembe veszik.

Feltöltés és részvétel a versenyben

 • A szőnyegtervnek kreatívnak és kereskedelmi szempontból életképesnek kell lennie
 • A szőnyegtervnek eredetinek kell lennie
 • A szőnyeget kézileg fogják előállítani, ezért az árnyalatok kihívást jelenthetnek
 • Szőnyegtervének a következő arányokkal kell rendelkeznie: 2667x4000 képpont méretű négyszög, 4000x4000 képpont méretű négyzet vagy 4000 képpont átmérőjű kör. Töltse le a tervsablonokat.
 • Kerülje a bonyolult formákat és az apró részleteket.
 • Miért állna meg egyetlen tervnél? Több szőnyegtervvel is részt vehet a versenyben!

Néhány győztes 2019

The spotty cat Guzel Garipova Oroszország Oroszország

I graduated as an architect from Kazan State University of Building and Construction 2011, then Studied illustration and graphic design in Prague school of design. I have worked as a freelance illustrator, a graphic designer and an art director since 2008. This spotty cat in the carpet is posing in a thoughtful way and trying to mimic the background.

charcoal Eden den Hertog Hollandia
Hollandia

I'm an amateur 16-year-old artist from Holland, that loves graphic design and digital art. Besides school I spend a lot of time doing artwork. This design is inspired by coal that has been lit, of which the fire is slowly fading out. The same way coal is an unsustainable fossil fuel that is slowly but surely not being used anymore.

Don't leaf me Paula Grzybowska Lengyelország
Lengyelország

I'm 26 and I'm a fresh textile design graduate from Poland. Throughout mystudies I have been mostly focusing on minimalistic, black and white projects. Curently I'm starting to incorporate more colours and structures to my designs. My personal, minimalistic take on the botanical world.

CATALPA Aneta Doległo Lengyelország
Lengyelország

I am an interior designer educated in Academy of Fine Arts in Cracow. In my projects I look for timeless design with personal expression. I belive that well designed spaces can improve our lives. The rug was inspired by leaves falling from the trees. The form was simplified, multiplied and dressed up in sophisticated colours.

A korábbi évek nyerteseinek megtekintése

2019

OroszországGuzel Garipova

2018

Nagy-Britannia
Francesca Vedovato

2017

Brazília
Adolfo Morandini Neto

2016

Németország
Cornelius Comanns

2015

Finnország
Iiro A. Ahokas

2013

United StatesDeborah Velasquez

2012

Spanyolország
Kristina Pacesaite

2011

Svédország
Benno Arzt

2010

Franciaország
Bernard Pouget

2009

Svédország
Sara Larsson

2007

Olaszország
Giulia Sola

Időbeosztás

 • 13 Dec

  A design-verseny kezdete

 • 24 Jan

  A szőnyegtervek beküldésének utolsó napja

 • 16 Feb

  Az internetes galéria megnyitása

 • 1 Mar

  A szavazás utolsó napja

 • 11 Mar

  A nyertesek bejelentése

Q&A

Kérdései vannak?

Ha kérdései merülnek fel vagy meg szeretné osztani velünk gondolatait, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: design@carpetvista.se

Outlet

Akár 60% Kedvezmény