EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: TREAT10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Ajánlatok

EXCELLENT
4.8 össz. 5
288 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2022.12.20
Patik T.
Great quality of the carpet
Great quality of the carpet, looks like as shown in the pictures. Fast delivery. Customer service answears and helps immediately.
2022.12.14
Béla
Azt kaptam, amit vártam.
Azt kaptam, amit vártam. A valóságban is úgy néz ki, mint a webshopban. Kiváló minőség, időben leszállítva.
2022.12.14
Pozderka F.
Szállítás
A rendelés, fizetés ok. Rendben megkaptam az árut, köszönöm. A szállításához javaslatom, kézbesítés előtt a futár hívja telefonon a megrendelőt, hogy otthon van-e. Nálam azt történt, hogy otthon voltam, megállt a ház előtt a futár,( nem hallottam, hogy jött mert dolgoztam a házban) várt kis ideig, bedobott a postaládába egy cetlit, itt jártam, következő munkanapon ismét próbálkozok és elment. Amennyiben első alkalommal felhív a gk. vez telefonon, akkor lementem volna az árut átvenni és nem kellett volna kétszer jönni hozzám.
2022.12.14
Nagy J.
szolgáltatás
Az utalást követően visszaigazolták az összeg beérkezését, és jelezték, hogy néhány napon belül érkezni fog a rendelt termék, de korábban érkezett:-) Nagyon örültem.
2022.12.11
Endre
faster is not always better
The package arrived two days earlier than predicted, so my working day had to be reorganized. The packaging was damaged. It was torn in three places. Fortunately, the carpet was not damaged.

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.