Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Puha zsenília

Adele Modern Szőnyeg - Szürke / Bézs
200x300 cm

73 340 Ft
20%
91 685 Ft
Legalacsonyabb ár az utóbbi 30 napban: 73 340 Ft

A szőnyeg átmenetileg nincs raktáron. Vegye fel a figyelőlistára, és e-mail értesítést kap, ha a szőnyeg ismét megvásárolható.

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Adele Modern Szőnyeg - Szürke / Bézs szőnyeg COUNTRY# ról.

Kezelési útmutató:

• Legfeljebb 30°C-on mosható.

• A kiömléseket a lehető leghamarabb takarítsa fel langyos vízzel és egy kevés enyhe mosószerrel. Lehetőség szerint natúr, nem festett ruhát használjon.

• A mosható szőnyegek elöl töltős, felül töltős és mosó-szárító gépekben egyaránt tisztíthatók. (Ne használja a szárító funkciót!)

• Ne lépje túl a mosógép terhelésére vonatkozó ajánlott értéket!

• A mosógépbe helyezés előtt szabad térben rázza ki a szőnyegből a felgyülemlett port.

• A foltok kezeléséhez azt javasoljuk, hogy kezelje elő a szőnyeget enyhe mosogatószeres vízzel bedörzsölve a folt területét.

• A legjobb eredmény érdekében a foltok kifelé nézzenek a mosógépbe helyezéskor.

• A mosógép kímélő programját használja.

• Normál mosógép esetében egy evőkanálnyi mosószer elegendő.

• Makacs foltok esetén ismételje meg a fenti mosási lépéseket.

• A szőnyeget jól szellőző helyen felakasztva szárítsa. Ellenőrizze, hogy teljesen száraz legyen, mielőtt visszateríti a padlóra.

• Ha a szőnyeg erősen szennyezett, javasoljuk, hogy szakemberrel tisztíttassa ki.

Puha zsenília  Puha zsenília

A zsenília különböző anyagokból készül (például pamut, műselyem vagy akril), úgy, hogy a fonalat egy vastagabb szálra csavarják fel. A fonal ezért vastag és puha lesz, és izgalmas domború mintázatok készíthetők belőle a sodrott fonalakból kiálló szálaknak köszönhetően.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Rugvista értékelés

4.8 össz. 5

A large selection of products and easily searchable products. Delivery is fast and accurate. It is easier to choose from the many sale items.

Lia

New carpet in a few days

The ordering process was simple and easy, we received the ordered carpet in a few days. The colors of the carpet match the colors shown on the website, as does the size. I can recommend.

Dubicz Z.

A szőnyeg amit választottam élőben még szebb, mint fotón, pedig a fotók is jók! Az ügyintézés és a szállítás gördülékeny és gyors. Teljesen elégedett vagyok!

Helga

Kiváló minőség

Nagyon nagy , bőséges árukészlet, jó minőség, gyors és pontos szállítás, jó kommunikáció. Negatívum az igénytelen, szakadt csomagolás.

László Pál

Ritz carpet

The carpet I've ordered "Ritz" just perfect, a beautiful one, it looks in reality even more beautiful. I am fully satisfied with my order. I will order more carpets from this website. Thanks! :)

Lázár A.

I got what I expected in a very short time. The rug is even more beautiful that in the photo. Azt kaptam, amit vártam, relatíve rövid időn belül. A szőnyeg szebb a valóságban, mint a fényképen.

Kinga S.

Soha nem rendeltem még szőnyeget úgy hogy nem láttam, nem tapintottam, és nagyon féltem a szőnyegtől. De... Nagyon kellemes meglepetés volt, teljesen olyan volt mint a képen. Számomra minden várakozást felülmúlt.

Gabi

Nice carpet fast delivery excellent information

Vízi I.

Meseszép afgán szőnyeg

Korrekt kommunikáció, valamint a megrendelt, gyönyörű szőnyeg gyors kiszállítása. A termék felülmúlta a fotókat a ragyogó színével.

Sz. K. V.

A vásárolt szőnyeg jobban néz ki a valóságban. Kellemes meglepetés!

Edina B.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.