Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Tartós poliészter

Anti Slip, Non-woven

80x150 cm
5 971 Ft

Műszaki adatok

Cikkszám CVD24962
Pont négyzetméterenként 0
Vastagság ≈ 3 mm
Méret 80x150

Anti Slip, Non-woven szőnyeg COUNTRY# ról.

2–3 mm vastag filcszerű csúszásgátló szőnyeg, amely alkalmas minden olyan szőnyeghez, ami hajlamos megcsúszni a padlón. A csúszásgátló alátét védi a padlót, a helyén tartja a szőnyeget és kényelmesebb járást biztosít. Csúszásgátló szőnyegünk minden padlótípuson használható, még padlófűtéssel is. A csúszásgátló alátét könnyen kivágható a kívánt méretre, és szükség esetén nagyobb területet is be lehet kombinálni. Gépben mosható 30 fokon.

A képen látható szőnyeg csak illusztrálja, hogy a csúszásgátló eszköz hogyan helyezhető el a szőnyeg alatt, és ez nem szerepel az árban.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

RugVista értékelés

4.9 össz. 5

A legjobb szőnyegbolt.

Egy nagyon szép szőnyeget kaptam korrekt áron. Remek fényképek segitik a vásárlást a valóságban is pont úgy néz ki a szőnyeg mint a képeken. Jók és kielégitőek a szőnyegek műszaki adataira vonatkozó leirások. Probléma esetén az emailre gyorsan válaszolnak magyarul is, és nagyon segitőkészek. Érdemes volt innen vásárolni másoknak is jó szívvel merem ajánlani.

Ágnes Dankházi

It works great!

Anasztaszija R.

Everything was perfect, the arrival of the ordered rug was even earlier than expected. The rug arrived in perfect condition, the quality of the good is also satisfying. I will place orders from Rugvista in the future as well.

Horváth J.

A Rugvista igazán profi cég! Szombat délután átutaltam a pénzt, vasárnap feladták, szerdán meg is érkezett!! Köszönöm! Az áru gyönyörű, jó inőségű, tökéletesen csomagolva.

Buda B.

Nagyon elégedett vagyok. A szőnyegek szépek, olyanok, mint a weboldalon. Gyorsan, profin szállítják ki.

Dora Szirbán

Jelen ideig nagyon megvagyunk elégedve.

Pető J.

Gyorsaság és minőség egyben.

Maximálisan elégedett vagyok, a szőnyeg olyan, mint a képen, Nagyon gyors kiszállítás.

Lipóth Éva

fully satisfied boti with the carpet and with the service.

Csikós Z.

A szőnyeg pont olyan amilyen a kepeken, szep, hibatlan, jo minőségű. Nagyon gyorsan kiszallitottak. Az egyetlen negatívum a szolgaltatassal kapcsolatban, hogy napok ota nem múlik a dohos, penészes szag amit áraszt es ez nagyon kellemetlen, leginkabb azert mert újszülött kisbaba szobajaba szanjuk. Kenytelenek vagyunk kitisztittatni, nehogy barmi egeszsegkatosodast okozzon es tiszta friss érzés meglegyen a baba erkezesere.

Zsofi

Nagyon elégedett vagyok a szőnyeggel, a kommunikációval, és a gyorsasággal. Ez volt a harmadik alkalom, hogy itt vásároltam, nem csalódtam egyszer sem.

Polyák E.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!