EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: FLASH10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Könnyen kezelhető szőnyeg

Arch Szőnyeg - Fekete
Beltéri / Kültéri
Műanyag szőnyegek 200x250 cm

202 427 Ft
Csak 3 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Arch Szőnyeg - Fekete szőnyeg COUNTRY# ról.

Klasszikus, UV-álló műanyag szőnyegek kültéri és beltéri használatra, egyenesen Svédországból. A szőnyeg nemcsak puha, hanem védi is a padlót, és otthonossá teszi a teret, a konyhától az előszobán át a teraszig, bárhová helyezze is. A svéd, ftalátmentes műanyagszálakból szőtt szőnyeg a hagyományos szövésben világvezető Gislaved Folie AB gyárában készült. A műanyag szőnyegek tartósak, ellenállnak a szennyeződésnek és a nedvességnek, miközben minimális karbantartást igényelnek. A szőnyegek kiemelkedően hosszú élettartamának köszönhetően a környezetre gyakorolt hatásuk is elhanyagolható.

Könnyen kezelhető szőnyeg

A foltok eltávolításra használjon enyhe oldószert, vagy mossa ki 30 °C-on, centrifugálás és gépi szárítás nélkül. A méretben kisebb eltérések lehetnek a szövési technológia miatt. Vastagsága 5 mm.

Rugvista értékelés

4.8 össz. 5

Super nice

The quality of the rug is great and looks exactly like on the pictures. Delivery was ok and was easy to track. The package was safe.

A. Szasz

Outdoor Rugs

Amazing quality, delivery, customer service and care. Highly recommended!

Dorka

Perfect

Fast delivery, perfect quality just as described. I’m very satisfied. Be ready to wait a couple of days after unpack the rug since it is folded to little. Bit don’t worry in 3 days it is getting back its normal shape.

renata bagi

Reliable rug webshop

Illustrative photos about products, great supply, quick service, high quality.

Németh Á.

Több szőnyeget is vásároltam, csodás kiegészítői a lakásomnak. Megrendeléstől számítva pár nap alatt átvehettem, és ha mégse voltam elégedett, nagyon egyszerűen és rugalmasan hozzáállva, visszavitték, házhoz jött érte a futár. Négy szőnyeget tartottam meg, de kettőtt nem találtam pontosan olyannak, mint a fotón, így visszaküldtem. Mindenkinek ajánlom a RugVistát, rugalmasak, segítőkészek, a megkeresésekre azonnal reagálnak és mesés szőnyegeket találtam.

Faragó J.

The website is easily manageable, contact and flow of information swift and professional, product is excellent.

Tímár M.

I have already ordered several carpets from here. Always received a product corresponding to the description and photos. The delivery was also made within a few days. I'm absolutely satisfied.

Andrea Z.

Lightning fast shipping, very nice carpet, and looks exactly like on the website. I am really satisfied with the purchase. great value for the quality and price!

R. B.

Good quality rug but bad packing

Overall, the carpet is nice and the color is as in the picture, but I am not satisfied with the packaging. I ordered a circular rug and instead of rolling it up, it was folded, so the rug broke. Delivery was made within a few days after payment.

Somogyi Z.

I am very satisfied: I received exactly what I ordered and on time.

Földesi I.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.