Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Kézi csomózású Kézzel szőtt gyapjú

Atlas Berber

180x275 cm
172 634 Ft
30%
246 620 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

RugVista értékelés

4.9 össz. 5

A legjobb szőnyegbolt.

Egy nagyon szép szőnyeget kaptam korrekt áron. Remek fényképek segitik a vásárlást a valóságban is pont úgy néz ki a szőnyeg mint a képeken. Jók és kielégitőek a szőnyegek műszaki adataira vonatkozó leirások. Probléma esetén az emailre gyorsan válaszolnak magyarul is, és nagyon segitőkészek. Érdemes volt innen vásárolni másoknak is jó szívvel merem ajánlani.

Ágnes Dankházi

It works great!

Anasztaszija R.

Everything was perfect, the arrival of the ordered rug was even earlier than expected. The rug arrived in perfect condition, the quality of the good is also satisfying. I will place orders from Rugvista in the future as well.

Horváth J.

A Rugvista igazán profi cég! Szombat délután átutaltam a pénzt, vasárnap feladták, szerdán meg is érkezett!! Köszönöm! Az áru gyönyörű, jó inőségű, tökéletesen csomagolva.

Buda B.

Nagyon elégedett vagyok. A szőnyegek szépek, olyanok, mint a weboldalon. Gyorsan, profin szállítják ki.

Dora Szirbán

Jelen ideig nagyon megvagyunk elégedve.

Pető J.

Gyorsaság és minőség egyben.

Maximálisan elégedett vagyok, a szőnyeg olyan, mint a képen, Nagyon gyors kiszállítás.

Lipóth Éva

fully satisfied boti with the carpet and with the service.

Csikós Z.

A szőnyeg pont olyan amilyen a kepeken, szep, hibatlan, jo minőségű. Nagyon gyorsan kiszallitottak. Az egyetlen negatívum a szolgaltatassal kapcsolatban, hogy napok ota nem múlik a dohos, penészes szag amit áraszt es ez nagyon kellemetlen, leginkabb azert mert újszülött kisbaba szobajaba szanjuk. Kenytelenek vagyunk kitisztittatni, nehogy barmi egeszsegkatosodast okozzon es tiszta friss érzés meglegyen a baba erkezesere.

Zsofi

Nagyon elégedett vagyok a szőnyeggel, a kommunikációval, és a gyorsasággal. Ez volt a harmadik alkalom, hogy itt vásároltam, nem csalódtam egyszer sem.

Polyák E.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!