Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Table tufted Természetes pamut

Chateau fürdőszoba szőnyeg - Természetes fehér / Fekete
Csúszásmentes
Szőnyeg Kerek Ø 90 cm

20 033 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Műszaki adatok

Cikkszám CVD38764
Vastagság ≈ 10 mm
Származási hely India
Bolyhosság Pamut
Láncfonal Pamut
Készítés Table tufted
Méret Ø 90

Chateau fürdőszoba szőnyeg - Természetes fehér / Fekete szőnyeg COUNTRY# ról.

Tűzött fürdőszobaszőnyeg vastag, lágy pamutszálakból, amire igazán kényelmes kilépni egy lazító forró fürdő után. Latex hátoldala további csúszásvédelmet biztosít. Ha a fürdőszobájában padlófűtés van, azt javasoljuk, hogy csúszásgátló hátoldal nélküli szőnyeget válasszon.

Ápolási utasítások

- Gépi mosás legfeljebb 30°C-on.

- Elkülönítve mossa

- Ne használjon fehérítőt.

- Szárítókötélen szárítsa. Ne szárítsa gépben.

- Ne vasalja.

- Vegytisztítás tilos


 Mosás és használat során néhány szál kihullhat. A felesleges szálak eltávolításához , használjon puha kefét.

Természetes pamut  Természetes pamut

A pamut természetes textil, és megfelelő alternatívát biztosít allergiás felhasználóknak. Erős, mégis puha anyag, amely jól használható a legtöbb helyiségben, például a fürdőszobában és a konyhában.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Rugvista értékelés

4.8 össz. 5

A large selection of products and easily searchable products. Delivery is fast and accurate. It is easier to choose from the many sale items.

Lia

New carpet in a few days

The ordering process was simple and easy, we received the ordered carpet in a few days. The colors of the carpet match the colors shown on the website, as does the size. I can recommend.

Dubicz Z.

A szőnyeg amit választottam élőben még szebb, mint fotón, pedig a fotók is jók! Az ügyintézés és a szállítás gördülékeny és gyors. Teljesen elégedett vagyok!

Helga

Kiváló minőség

Nagyon nagy , bőséges árukészlet, jó minőség, gyors és pontos szállítás, jó kommunikáció. Negatívum az igénytelen, szakadt csomagolás.

László Pál

Ritz carpet

The carpet I've ordered "Ritz" just perfect, a beautiful one, it looks in reality even more beautiful. I am fully satisfied with my order. I will order more carpets from this website. Thanks! :)

Lázár A.

I got what I expected in a very short time. The rug is even more beautiful that in the photo. Azt kaptam, amit vártam, relatíve rövid időn belül. A szőnyeg szebb a valóságban, mint a fényképen.

Kinga S.

Soha nem rendeltem még szőnyeget úgy hogy nem láttam, nem tapintottam, és nagyon féltem a szőnyegtől. De... Nagyon kellemes meglepetés volt, teljesen olyan volt mint a képen. Számomra minden várakozást felülmúlt.

Gabi

Nice carpet fast delivery excellent information

Vízi I.

Meseszép afgán szőnyeg

Korrekt kommunikáció, valamint a megrendelt, gyönyörű szőnyeg gyors kiszállítása. A termék felülmúlta a fotókat a ragyogó színével.

Sz. K. V.

A vásárolt szőnyeg jobban néz ki a valóságban. Kellemes meglepetés!

Edina B.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.