EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: FLASH10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Fugl og fisk Szőnyeg - Bézs / Többszínű
140x200 cm

62 086 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Marianne Tümmler

Marianne Tümmler

Tervező Dánia Dánia

A dén művész, Marianne Tümmler 1952-ben született. 1975-ben szerzett diplomát a dán tervezőiskolában grafikus és illusztrátor szakon. A képzőművészet mindig fontos része volt az életének. Dolgozott tervezőgrafikusként, illusztrátorként, festészet és technikai tanárként. A munkáit 1975 óta rendszeresen kiállítják és publikálják.
1985 óta más dán naiv művészekkel közös kiállításokon is részt vesz.
Szeret régi ajtókat vagy falemezeket alapként használni az olajfestményeihez. Azt mondja, hogy a festményei naivitást hordoznak, egy csipetnyi nosztalgikus romantikával, humorral és tündérmesével megfűszerezve. Festői nyelvezete a hétköznapi élet apró boldog pillanatait örökíti meg. Éppen ezért nagy örömmel fogadja el az óvodák, kórházak, vasútállomások, vagy akár magánházak falainak festésére irányuló megbízásokat. Számos kiállítása van galériákban és művészeti szervezeteknél.

Marianne Tümmler szőnyegei

Fugl og fisk

Az én terveim mögötti ötlet olyan általános mintázat, amelyben állatokat vagy fákat lehet felismerni. A téma átalakításával és megismétlésével más színekben ritmust lehet létrehozni, például: Hal vagy más motívum: Fenyő. A színek nyugodt tónusokra korlátozódnak - így a szőnyeg nem lesz domináns. A díszítőelemek színei változnak, és nem szimmetrikusan vannak elrendezve. Ezáltal a színek alapján lehet felfedezni.

Fugl og fisk Szőnyeg - Bézs / Többszínű szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezek a modern szőnyegek különböző méretben és mintákkal kaphatók, és otthona gyönyörű díszei lehetnek. A szőnyegek polipropilén frízből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készülnek. Amellett, hogy puha, és kényelmes rálépni, a szőnyeg anyaga számos jó tulajdonsággal rendelkezik, például szöszmentességet és egyszerű tisztíthatóságot biztosít.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.