Gabbeh loom Two Lines - Off White szőnyeg CVD15050

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

A szőnyeg a következő színekben is kapható:

Gabbeh loom Two Lines - Off White

240x340 cm Handloom

Vásárlói vélemények

4.87 össz. 5

141 ügyfelünk értékelte ezt a szőnyeget a Trustpilot független oldalon
Több

Quality and colour of rug is excellent as was the speedy delivery of the rug.

Fordítás
Debbie - vásárolt 240x340 méretben, Jan -19

I love this rug. It’s perfect in my dining room. Thank you. Quality product, fair price and quick delivery!

Fordítás
Diane E. - vásárolt 240x340 méretben, Nov -18

towar dobrej jakości, zgodny z opisem

Fordítás
Karolina A. - vásárolt 240x340 méretben, Feb -18

Good quality, timely delivery. Does what it says on the tin which is not always the case with cross border buying over the internet. Good value too!

Fordítás
Lars Gustavsson - vásárolt 240x340 méretben, Jan -18

The rug purchased was exactly as described with a deep rich navy pile and it looks amazing in our hallway. The quality is excellent and all of my extended family members have commented on it when they came over. Delivery was prompt and fully traceable via FedEx. I would strongly recommend.

Fordítás
Gary O Connell - vásárolt 80x300 méretben, Jul -19

Excellent , no complaints

Fordítás
Pam Scott - vásárolt 100x160 méretben, May -19

The surface is rough, not scratchy or anything, but not smooth.The pile is upright and not combed to one side, and fairly thick, so it cushions your step pretty well even though the pile density is lowish. I bought it to sit on and I like it well enough for that. The color is uneven and I'm not sure that's easy to appreciate in the photos. There's a variation close up and also dark stripes all across the carpet. I had expect a lot of shedding in the beginning, but I didn't see much on the first vacuum. Just bought it — we'll see how it holds up.

Fordítás
D.L. - vásárolt 120x180 méretben, Apr -19

Super Service!

Fordítás
Torsten K. - vásárolt 140x200 méretben, Mar -19

Very good quality and design

Fordítás
Tomasz Dabrowski - vásárolt Ø 150 méretben, Mar -19

Very firm carbet. Good value for money

Fordítás
Sari T. - vásárolt 160x230 méretben, Mar -19
Cikkszám CVD15050
Csomósűrűség kb. 40 000 csomó/m²

Könnyen kiszámíthatja a csomósűrűséget, ha megszámolja a csomók számát 1 centiméterrel lefelé, illetve 1 centiméterrel oldalirányban, majd az értékeket összeszorozza. Ezután szorozza meg a kapott számot 10000-rel, és megkapja a négyzetméterenkénti csomók számát.

Számos szőnyegáruház eltúlozza a csomósűrűséget, ezért ha Ön összehasonlítaná az árakat és a minőséget, akkor érdemes ellenőriznie a csomók számát. A CarpetVista szőnyegeiről készült legtöbb fényképen látható egy vonalzó, amellyel Ön könnyen megállapíthatja a csomóminőséget, és még a vásárlás előtt kiszámíthatja a pontos sűrűséget.

Vastagság ≈ 15 mm
Származási hely India
Bolyhosság Gyapjú
A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.
Láncfonal Pamut
Készítés Handloom
Kézi technikák és speciális hurkok alkalmazásával teszik a munkát gyorsabbá a hagyományos kézi csomózásnál. A kézi szövés technikájával nem lehet bonyolult mintákat alkotni.
Méret 240x340

A szőnyeg kézi csomózással/szövéssel készült, ezért a formában, a vastagságban, a mintázatban és méretben eltérések lehetnek. Ez különösen a nomád- és a falusi szőnyegekre érvényes.

Ft 241 782
Méret :
Kosárba
30 napos elállási jog

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Kérdése van?

Ha kérdései vannak a szőnyeggel kapcsolatosan, forduljon bizalommal hozzánk. Minden kérdésre szívesen válaszolunk.


Ajánlatok
KIVÁLÓ
4.72 össz. 5
2373 vásárló írt értékelést.
Mező H.:
Nagyon szép és jó minőségű szőnyeg, a szállítás is rendben volt, már nem először vásároltam itt és még fogok is, megbízható bolt!
Szőnyeg megosztása.
Ajánlja egy barátjának