Going kerek

Ø 150 cm
47 734 Ft
Csak 1 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Bethania Lima

Bethania Lima

Tervező Chile Chile

I am a designer, specialized in Surface Design (SPD). Creating patterns is a passion. But I also love making some experiments with mixed media, sort of wall "art";. Photography is also something I am very fond of.
My style is organic, linear, slightly geometric, sometimes spontaneous, most of the time decorative. And, of course, it is a work in progress.
I am Brazilian. I live in Chile. I am currently sort of wandering in New York.

Bethania Lima szőnyegei

Going round

Water colour drawing, digitally edittd.

Going kerek szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezek a modern szőnyegek különböző méretben és mintákkal kaphatók, és otthona gyönyörű díszei lehetnek. A szőnyegek polipropilén frízből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készülnek. Amellett, hogy puha, és kényelmes rálépni, a szőnyeg anyaga számos jó tulajdonsággal rendelkezik, például szöszmentességet és egyszerű tisztíthatóságot biztosít.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!


Inspiráció


Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban