Jungle - Sötétkék / Bézs

200x300 cm
69 894 Ft
Csak 1 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Jungle - Sötétkék / Bézs szőnyeg COUNTRY# ról.

A szintetikus sizál szőnyegek megjelenése hasonló a természetes sizál szőnyegekhez, tapintásra azonban puhábbak a természetes változatoknál.
A szövési technika lehetővé teszi az egyszerű, minimál formák használatát és a szőnyegek egyszínű/tömör kivitelben, szegélyezett széllel, illetve egyszerű és klasszikus, ismétlődő mintákkal is kaphatók. Ezek a szőnyegek nagyszerűen egészítik ki bármely helyiség berendezését, ellenállnak a fakulásnak és nedvességnek, üvegházakban is használhatók. Ezek a sokszínű és kedvező árú szőnyegek a hagyományos és/vagy a tengerparti/vidéki háztulajdonosok körében egyaránt rendkívül népszerűek.

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!

AjánlatokHírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban