Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Egyedi Kézi szövésű Tartós gyapjú

Kilim Modern

163x248 cm
201 394 Ft
Csak 1 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Tartós gyapjú  Tartós gyapjú

A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.

RugVista értékelés

4.9 össz. 5

It works great!

Anasztaszija R.

Everything was perfect, the arrival of the ordered rug was even earlier than expected. The rug arrived in perfect condition, the quality of the good is also satisfying. I will place orders from Rugvista in the future as well.

Horváth J.

A Rugvista igazán profi cég! Szombat délután átutaltam a pénzt, vasárnap feladták, szerdán meg is érkezett!! Köszönöm! Az áru gyönyörű, jó inőségű, tökéletesen csomagolva.

Buda B.

Nagyon elégedett vagyok. A szőnyegek szépek, olyanok, mint a weboldalon. Gyorsan, profin szállítják ki.

Dora Szirbán

Jelen ideig nagyon megvagyunk elégedve.

Pető J.

Gyorsaság és minőség egyben.

Maximálisan elégedett vagyok, a szőnyeg olyan, mint a képen, Nagyon gyors kiszállítás.

Lipóth Éva

fully satisfied boti with the carpet and with the service.

Csikós Z.

A szőnyeg pont olyan amilyen a kepeken, szep, hibatlan, jo minőségű. Nagyon gyorsan kiszallitottak. Az egyetlen negatívum a szolgaltatassal kapcsolatban, hogy napok ota nem múlik a dohos, penészes szag amit áraszt es ez nagyon kellemetlen, leginkabb azert mert újszülött kisbaba szobajaba szanjuk. Kenytelenek vagyunk kitisztittatni, nehogy barmi egeszsegkatosodast okozzon es tiszta friss érzés meglegyen a baba erkezesere.

Zsofi

Nagyon elégedett vagyok a szőnyeggel, a kommunikációval, és a gyorsasággal. Ez volt a harmadik alkalom, hogy itt vásároltam, nem csalódtam egyszer sem.

Polyák E.

Csak ajánlani tudom az áruházat: nagy választék, minőségi áru.

Rusinné N. M.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!