Black Friday! Szerezzen 10% extra kedvezményt a teljes kínálatunkra, beleértve a kedvezményes árú termékeket is! Kód: BLACK10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Kézi tűzött Csillámló gyapjú/viszkóz

Love Tiger - Narancssárga / Szürke
160x230 cm

258 474 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

RugVista értékelés

4.8 össz. 5

Gyapjú kilim

Gyönyörű a szőnyeg,szebb mint a képen.Nagyon örültem neki,jó minősegű. :-)Gyors szállítás,máskor is rendelek.

K.Szilvia

Most már a harmadik szőnyeget rendeltem. Nagyon szép mindegyik és kiváló minőségű! A szállítás nagyon gyors és korrekt volt. Mindenkinek ajánlom bátran keresgéljen ezen az oldalon mert megéri. 🙂

Judith Sasvari

Everything was excellent.

Good quality, nice price, fast shipping. Everything was excellent. My kids really love this rug, thank you! :)

Tímea R.

Nagyon szép a szőnyeg, olyan mint a képen, ami nagyon tetszett hogy egy nappal hamarabb kaptam meg mint ahogy vártam… köszönöm szépen!

Gonda I.

Amazing product, random delivery

Many scalable searching parameters in the webshop makes easier to find what is fit to my needs. Delivered product meets (or exceeds) to the expectations. Experience would be 5*, but delivery was received by accident only, parcel tracking of UPS is unserviceable. It is not accpeteble with pre-paid products.

Zsolt

Gyönyörű a termék és villámgyors volt a kiszáll utas. Köszönjük.

Nagy V.

Könnyen kezelhető weboldal, korszerű fizetési lehetőségek, gyors szállítás- Az UPS azonban gondoskodhatna arról, hogy a szállítás idejét (kb. óra intervalum) pontosítja, illetve magyar nyelven is lehetővé tesz dátum-idő módosítást.

Kajtárné B. B.

Perfect rug!

Quick delivery, flawless product. The rug is exactly how it is in the pictures, really soft and beautiful in real life as well.

Elza

Gyors

Gyors, pontos szállítás volt

Mercédesz L.

Megbízható és korrekt bolt

Gyorsan kiszállításra került a megrendelt áru. Korrekt, gyors ügyintézés, rendelésfeldolgozás.

Dr G. A.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.