Mahendra

140x200 cm
62 538 Ft
Csak 3 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Mahendra szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezen gyönyörű gépi csomózású szőnyegek motívumait egyértelműen a hagyományos perzsa szőnyegek ihlették. A végeredmény pedig egy olyan szőnyeg lett, amely könnyedén illeszkedik a modern és a hagyományosan berendezett lakásokba. Ezen orientális szőnyegnél a boholy elsősorban hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. Egyes részletek poliészterből készültek, amelyek selymesen sima felülete további életet kölcsönöz a mintának. A végeredmény egy exkluzív megjelenésű szőnyeg, amely puha, és amelyre kellemes rálépni. A szőnyeg pamutszálakat tartalmaz, így a termék stabil és strapabíró, és a hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú/Poliészter  Mesterséges gyapjú/Poliészter

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Termékértékelések

4.87 össz. 5
23 ügyfelünk értékelte ezt a szőnyeget a Trustpilot független oldalon

Beautiful carpet, colors are similiar to the picture, great value for the price!

Fordítás
Nikolina R. - vásárolt 160x230

FREAKING STUNNING. The neutral black, browns, creams and beiges go with anything and the pops of color (Orange, dusty blue) really add to the beauty. I loved this on the website and it’s even better in person. Pleasing all around: Soft, comfortable and visually gorgeous. *I ordered the 200cmx300cm size

Fordítás
Andriana R. - vásárolt 200x300

Teppich top

Fordítás
Christopher S. - vásárolt 160x230

Very GOOD!!!!!! Exacly what we expected!Compliments for the quick delivery!!!

Fordítás
Wilma S. - vásárolt 160x230

Viel niet tegen, prima kleed voor deze prijs .

Fordítás
Joke Geuvers - vásárolt 200x300

Smukt tæppe i god kvalitet. Vi er meget glade for vores, som passer smukt ind i min stue.

Fordítás
Anasia - vásárolt 160x230

La relación calidad-precio está muy bien

Fordítás
Daniel A. P. - vásárolt 200x300

Wunderschöner Teppich, mindestens so schön oder sogar schöner als auf dem Foto ersichtlich. Kleine Garnüberstände, die auf dem gesamten Teppich verteilt sind ( es ist maschinengewebte Ware, das darf man nicht vergessen), entfernen wir problemlos nach und nach mit einer Schere, aber wir sind mit dem Kauf absolut zufrieden, es ist eine ausgezeichnete Möglichkeit, sich einen bezahlbaren "Orientteppich" zu kaufen.

Fordítás
Hanna H. - vásárolt 200x250

Snygg och stilren

Fordítás
Josefine - vásárolt 160x230

Prachtig tapijt.

Fordítás
R ten Harmsen - vásárolt 160x230

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!


Ajánlatok


Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban