Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Marivan Kazak

160x230 cm
69 746 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Marivan Kazak szőnyeg COUNTRY# ról.

A modern Ziegler szőnyegek kialakítását a kézi csomózású pakisztáni hasonmásaik ihlették. A hagyományos és modern dizájn és színek kombinációjának köszönhetően a modern Ziegler másolatok bármely stílusú belső térbe könnyedén beilleszhetők. A szőnyeg kiváló minőségű műgyapjúból készült ami tapintásra puha és megjelenése rendkívül természetes. Karbantartása egyszerű, mivel nem hullatja a szálait és nagyszerű megoldás allergia esetén is.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!