Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Maroci Szőnyeg - Barna / Kék
100x300 cm

38 302 Ft
30%
54 733 Ft
Legalacsonyabb ár az utóbbi 30 napban: 38 302 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Maroci Szőnyeg - Barna / Kék szőnyeg COUNTRY# ról.

Modern és klasszikus tervezésű szőnyegtípus, amely szép kiegészítője lehet otthonának. A szőnyeg számos célra használható, és a hőkezelt polipropilénből készült boholynak köszönhetően puha, és kellemes rálépni. A hőkezelt polipropilén egy textilre emlékeztető szintetikus anyag, amely ideális választás az állati szőrre allergiás vásárlóknak. Másik nagy előnye, hogy a szőnyeg nem lök ki szálakat a boholyból, így az könnyen tisztán tartható. A szőnyeg pamutszálakból áll, és a hátoldalán vékony latex védőbevonat van, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!
10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.