Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Nain Florentine - Cream

120x180 cm
51 621 Ft
Csak 3 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Nain Florentine - Cream szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezen gyönyörű gépi csomózású szőnyegek motívumait egyértelműen a hagyományos perzsa szőnyegek ihlették. A végeredmény pedig egy olyan szőnyeg lett, amely könnyedén illeszkedik a modern és a hagyományosan berendezett lakásokba. Ezen orientális szőnyegnél a boholy elsősorban hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. Egyes részletek poliészterből készültek, amelyek selymesen sima felülete további életet kölcsönöz a mintának. A végeredmény egy exkluzív megjelenésű szőnyeg, amely puha, és amelyre kellemes rálépni. A szőnyeg pamutszálakat tartalmaz, így a termék stabil és strapabíró, és a hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú/Poliészter  Mesterséges gyapjú/Poliészter

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Termékértékelések

4.77 össz. 5
415 ügyfelünk értékelte ezt a szőnyeget a Trustpilot független oldalon

A great price for a great quality rug. Looks more expensive then it was. Even has leather backing on the edges to stop corners from curling. Really pleased and will return to purchase next time I’m redecorating 👌🏻

Fordítás
Ruth Farrell - vásárolt 120x180

Love the carpet! Very good quality

Fordítás
MM - vásárolt 120x180

The rug is very beautiful. Be careful. Instructions on the back of the rug recommend padding for prevention of slipping, etc., so I ordered Super-Stop. It didn't work. I sent a photograph of the results. They said it was because the rug was on a carpet and not on stone or wood and they refunded the money in full. I also ordered Stainremover to be at the ready just in case. It was advertised 10 x 10. As it cost £20 I thought it must be 10 items at £2 each. They said it was the size of one item, which is strange because it's long and narrow rather than square.

Fordítás
Elaine Mencher - vásárolt 120x180

I like the design and its good quality

Fordítás
Raymond V. - vásárolt 120x180

buona qualità, colori in linea con l'aspettativa, spedizione OK

Fordítás
Giuseppe P. - vásárolt 120x180

Good quality too

Fordítás
Joyp - vásárolt 80x250

What you see on the site is what you get. Very professional service.

Fordítás
Marthese M. - vásárolt 200x250

i am very pleased

Fordítás
Luis F. D. F. - vásárolt 80x250

i am very pleased with everything , very transparent information.

Fordítás
Luis F. D. F. - vásárolt 80x300

i am very pleased

Fordítás
Luis F. D. F. - vásárolt 250x350

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!