Nain Negin

300x400 cm
159 991 
30%
228 546 

Készleten : 6

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Leírás

Ezen gyönyörű gépi csomózású szőnyegek motívumait egyértelműen a hagyományos perzsa szőnyegek ihlették. A végeredmény pedig egy olyan szőnyeg lett, amely könnyedén illeszkedik a modern és a hagyományosan berendezett lakásokba. Ezen orientális szőnyegnél a boholy elsősorban hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. Egyes részletek poliészterből készültek, amelyek selymesen sima felülete további életet kölcsönöz a mintának. A végeredmény egy exkluzív megjelenésű szőnyeg, amely puha, és amelyre kellemes rálépni. A szőnyeg pamutszálakat tartalmaz, így a termék stabil és strapabíró, és a hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Anyag

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Fordítás
Rolance - vásárolt 300x400 méretben, Jul -19

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Fordítás
Martha Richardson - vásárolt 80x500 méretben, Apr -19

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Fordítás
Dag Sturla - vásárolt 300x400 méretben, May -19

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Fordítás
Gitte Lynggaard - vásárolt 300x400 méretben, Oct -17

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Fordítás
Camilla - vásárolt 80x500 méretben, Nov -18

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!Ajánlatok