Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Palace - Sötétszürke / Bézs

200x300 cm
66 319 Ft
10%
73 703 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Palace - Sötétszürke / Bézs szőnyeg COUNTRY# ról.

A szintetikus szizál szőnyegek ugyanolyan textúrájúak és érzetűek, mint a valódi szizál szőnyegek, de puhábbaknak tűnnek a járáskor, a szövésnél alkalmazott technológia pedig egyszerű geometriai mintákat tesz lehetővé. A szizál szőnyegek diszkrét színei és egyszerű mintázatai megkönnyítik az elhelyezésüket és beillesztésüket a legtöbb környezetbe. Köszönhetően annak, hogy annyira tartósak és viszonylag jól bírják a nedvességet, télikertekben, nyaralókban és más olyan helyiségekben is elhelyezhetők, ahol nem akar kényesebb szőnyeget elhelyezni.

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!