Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Egyedi Kézi csomózású Tartós gyapjú

Patchwork

161x232 cm
167 157 Ft
47%
318 238 Ft
Csak 1 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Műszaki adatok

Cikkszám BHKZR637
Csomósűrűség kb. 150 000 - 300 000 csomó/m²

Könnyen kiszámíthatja a csomósűrűséget, ha megszámolja a csomók számát 1 centiméterrel lefelé, illetve 1 centiméterrel oldalirányban, majd az értékeket összeszorozza. Ezután szorozza meg a kapott számot 10000-rel, és megkapja a négyzetméterenkénti csomók számát.

Számos szőnyegáruház eltúlozza a csomósűrűséget, ezért ha Ön összehasonlítaná az árakat és a minőséget, akkor érdemes ellenőriznie a csomók számát. A CarpetVista szőnyegeiről készült legtöbb fényképen látható egy vonalzó, amellyel Ön könnyen megállapíthatja a csomóminőséget, és még a vásárlás előtt kiszámíthatja a pontos sűrűséget.

Vastagság ≈ 6 mm
Kor Régi 20-50 év
Származási hely Törökország
Bolyhosság Gyapjú
A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.
Láncfonal Pamut
Készítés Kézi csomózású
A csomókat kötő kézművesek bonyolult szövési technikával több sornyi szálat alkotnak, nem vágnak el minden csomót egyenként vagy soronként. A kézi csomózás sok időt vesz igénybe, és komplikált minták is készíthetőek vele.
Méret 161x232
A szőnyeg kézi csomózással/szövéssel készült, ezért a formában, a vastagságban, a mintázatban és méretben eltérések lehetnek. Ez különösen a nomád- és a falusi szőnyegekre érvényes.

Patchwork szőnyeg COUNTRY# ról.

Patchworks are produced of older Turkish carpets. These have been cut in smaller pieces and sewn together in new designs and sizes. Colours and designs are harmonic and specially chosen. A backside has been sewn on. Patchworks are produced of rug that are between 20 and 50 years old.

A szőnyeghez nem ajánlott a CarpetVista folteltávolító használata. Szennyeződés esetén lépjen kapcsolatba egy szőnyegtisztítási szakértővel vagy ügyfélszolgálatunkkal.

Tartós gyapjú  Tartós gyapjú

A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.

RugVista értékelés

4.9 össz. 5

It works great!

Anasztaszija R.

Everything was perfect, the arrival of the ordered rug was even earlier than expected. The rug arrived in perfect condition, the quality of the good is also satisfying. I will place orders from Rugvista in the future as well.

Horváth J.

A Rugvista igazán profi cég! Szombat délután átutaltam a pénzt, vasárnap feladták, szerdán meg is érkezett!! Köszönöm! Az áru gyönyörű, jó inőségű, tökéletesen csomagolva.

Buda B.

Nagyon elégedett vagyok. A szőnyegek szépek, olyanok, mint a weboldalon. Gyorsan, profin szállítják ki.

Dora Szirbán

Jelen ideig nagyon megvagyunk elégedve.

Pető J.

Gyorsaság és minőség egyben.

Maximálisan elégedett vagyok, a szőnyeg olyan, mint a képen, Nagyon gyors kiszállítás.

Lipóth Éva

fully satisfied boti with the carpet and with the service.

Csikós Z.

A szőnyeg pont olyan amilyen a kepeken, szep, hibatlan, jo minőségű. Nagyon gyorsan kiszallitottak. Az egyetlen negatívum a szolgaltatassal kapcsolatban, hogy napok ota nem múlik a dohos, penészes szag amit áraszt es ez nagyon kellemetlen, leginkabb azert mert újszülött kisbaba szobajaba szanjuk. Kenytelenek vagyunk kitisztittatni, nehogy barmi egeszsegkatosodast okozzon es tiszta friss érzés meglegyen a baba erkezesere.

Zsofi

Nagyon elégedett vagyok a szőnyeggel, a kommunikációval, és a gyorsasággal. Ez volt a harmadik alkalom, hogy itt vásároltam, nem csalódtam egyszer sem.

Polyák E.

Csak ajánlani tudom az áruházat: nagy választék, minőségi áru.

Rusinné N. M.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!