Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Kézi szövésű

Petra - Dark_Mix

200x300 cm
110 873 Ft
10%
123 204 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Petra - Dark_Mix szőnyeg COUNTRY# ról.

A PET fonalból álló Kelim szőnyegek kézzel szőttek, elhasznált majd újrahasznosított PET palackokból készülnek, amelyek olyan anyagot eredményeznek, amely kellemes viseletet nyújt, és a szőnyeg tolerálja a nedves körülményeket is. Ezért ezek a szőnyegek ugyanúgy elhelyezhetőek a lakáson kívül, mint az ebédlőasztal alatt vagy a nappaliban. Ezek a kétoldalas egyedi szőnyegek gyönyörűen festett színekkel és elegáns dizájnnal rendelkeznek. Tartsa szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, azáltal, hogy rendszeresen porszívózza és szellőzteti. Baleset esetén azonnal távolítsa el a foltokat enyhén nedves ruhával.

A szőnyeg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A legjobb tartósság érdekében ne hagyja sokáig nedvesen a szőnyeget anélkül, hogy ne hagyná kiszáradni. Ily módon megvédi a szőnyeget és a felületet is.

PET Poliészter  PET Poliészter

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!