Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Railway

160x230 cm
62 786 Ft
10%
69 746 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Tervező Svédország Svédország

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Nancy Bladfält szőnyegei

Railway

Railway is a new version of the classic cars rug. The fact that the track begins and ends at the rugs edges means that the play can continue beyond the borders of the rug. The child can make a path with toys, tunnels, lakes or other obstacles that the train can travel through. The tracks can even be used as a path for cars or hopscotch for small figurines. Houses and sheep also encourage other play where the vehicle is not the main focus. The soft shapes in the corners can be clouds, trees or even a creepy fog that should be avoided.

Railway szőnyeg COUNTRY# ról.

A gyerekszőnyegek a legfiatalabb családtagok szobájába valók. Az ötletes minták nemcsak serkentik a gyermekek fantáziáját, de a derűs motívumok révén ösztönözik a játékot, és bizonyos esetekben a tanulást is. Amellett, hogy dekoratív funkciót töltenek be a gyerekszobában, ezen szőnyegeken rendkívül kényelmes ülni és játszani. A sűrű boholy hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. A gyerekszőnyegeknél felhasznált anyagok kiváló minőségűek, így a szőnyegek könnyen tisztíthatók, szöszmentesek és antiallergén tulajdonsággal rendelkeznek. A szőnyeg hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú/Poliészter  Mesterséges gyapjú/Poliészter

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!