Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Roads

140x200 cm
53 281 Ft
Csak 3 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Roads szőnyeg COUNTRY# ról.

A gyerekszőnyegek a legfiatalabb családtagok szobájába valók. Az ötletes minták nemcsak serkentik a gyermekek fantáziáját, de a derűs motívumok révén ösztönözik a játékot, és bizonyos esetekben a tanulást is. Amellett, hogy dekoratív funkciót töltenek be a gyerekszobában, ezen szőnyegeken rendkívül kényelmes ülni és játszani. A sűrű boholy hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. A gyerekszőnyegeknél felhasznált anyagok kiváló minőségűek, így a szőnyegek könnyen tisztíthatók, szöszmentesek és antiallergén tulajdonsággal rendelkeznek. A szőnyeg hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú/Poliészter  Mesterséges gyapjú/Poliészter

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!