Scandinavia - Szürke / Bíbor

160x230 cm
61 953 Ft

Csak 1 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Scandinavia - Szürke / Bíbor szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezen gépi csomózású szőnyeg az egyszerűségének köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb lakásba. A szőnyeg nagyon hasonlít a gyakori és népszerű Gabbeh szőnyegekre, és számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A boholy kompakt, és mivel hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült, a szőnyeg puha, és kellemes rálépni. Ezen anyag egyik nagy előnye, hogy ideális választás az állati szőrre allergiás vásárlóknak. A szőnyeg nem lök ki szálakat a boholyból, így könnyen tisztítható, és a sűrű boholynak köszönhetően nem csúszik. A szőnyeg hátoldala vékony latexréteggel rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

PP Fríz  PP Fríz

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!

Ajánlatok
Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban