Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Tartós poliészter

Teddi Szőnyeg - Krém bézs
100x160 cm

36 314 Ft
10%
40 328 Ft
Legalacsonyabb ár az utóbbi 30 napban: 36 314 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Teddi Szőnyeg - Krém bézs szőnyeg COUNTRY# ról.

A nagy népszerűségnek örvendő shaggy szőnyegeink kiváló választást jelentenek a modern otthonokba, gyerek- vagy ifjúsági szobákba. Sűrű szálaikkal és izgalmas színeikkel kényelmes, puha járófelületet alkotnak, de a TV előtti pihenéshez is tökéletesek. A szőnyeg rojtjai
textilhatású szintetikus anyagból készülnek, amely számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Ennek az anyagnak az egyik óriási előnye az, hogy az állatszőr- vagy más allergia által érintett személyek által is biztonságosan használható, továbbá kis mértékű szálhullás jellemző rá, ami a takarítást teszi egyszerűbbé. Csúszásgátló alátét használatát is javasoljuk, ami megakadályozza, hogy a szőnyeg elmozduljon a padlón, így a kényelmet is fokozza.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Tartós poliészter  Tartós poliészter

A poliészter könnyű és tartós szintetikus szál, amelyet mindenféle textíliában alkalmaznak. A szál minőségének köszönhetően tökéletes alapanyag szőnyegekhez. Az eredmény pedig egy gyönyörű szőnyeg, amely puha, kényelmes a talpnak, ráadásul ragyogó szépségű.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!


10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.