Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Könnyen kezelhető szőnyeg

Terrazzo Szőnyeg - Bézs / Fekete
Beltéri / Kültéri
Műanyag szőnyegek 70x350 cm

84 370 Ft
(Áfát tartalmaz)
Csak 2 van készleten

Gyors kiszállítás: 4 - 5 munkanap

Ingyenes visszaküldés

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Terrazzo Szőnyeg - Bézs / Fekete szőnyeg COUNTRY# ról.

Klasszikus, UV-álló műanyag szőnyegek kültéri és beltéri használatra, egyenesen Svédországból. A szőnyeg nemcsak puha, hanem védi is a padlót, és otthonossá teszi a teret, a konyhától az előszobán át a teraszig, bárhová helyezze is. A svéd, ftalátmentes műanyagszálakból szőtt szőnyeg a hagyományos szövésben világvezető Gislaved Folie AB gyárában készült. A műanyag szőnyegek tartósak, ellenállnak a szennyeződésnek és a nedvességnek, miközben minimális karbantartást igényelnek. A szőnyegek kiemelkedően hosszú élettartamának köszönhetően a környezetre gyakorolt hatásuk is elhanyagolható.

Könnyen kezelhető szőnyeg

A foltok eltávolításra használjon enyhe oldószert, vagy mossa ki 30 °C-on, centrifugálás és gépi szárítás nélkül. A méretben kisebb eltérések lehetnek a szövési technológia miatt. Vastagsága 5 mm.

Rugvista értékelés

4.8 össz. 5

Amazing products, outstanding customer service, accurate delivery!

Dorka

A large selection of products and easily searchable products. Delivery is fast and accurate. It is easier to choose from the many sale items.

Lia

New carpet in a few days

The ordering process was simple and easy, we received the ordered carpet in a few days. The colors of the carpet match the colors shown on the website, as does the size. I can recommend.

Dubicz Z.

A szőnyeg amit választottam élőben még szebb, mint fotón, pedig a fotók is jók! Az ügyintézés és a szállítás gördülékeny és gyors. Teljesen elégedett vagyok!

Helga

Kiváló minőség

Nagyon nagy , bőséges árukészlet, jó minőség, gyors és pontos szállítás, jó kommunikáció. Negatívum az igénytelen, szakadt csomagolás.

László Pál

Ritz carpet

The carpet I've ordered "Ritz" just perfect, a beautiful one, it looks in reality even more beautiful. I am fully satisfied with my order. I will order more carpets from this website. Thanks! :)

Lázár A.

I got what I expected in a very short time. The rug is even more beautiful that in the photo. Azt kaptam, amit vártam, relatíve rövid időn belül. A szőnyeg szebb a valóságban, mint a fényképen.

Kinga S.

Soha nem rendeltem még szőnyeget úgy hogy nem láttam, nem tapintottam, és nagyon féltem a szőnyegtől. De... Nagyon kellemes meglepetés volt, teljesen olyan volt mint a képen. Számomra minden várakozást felülmúlt.

Gabi

Nice carpet fast delivery excellent information

Vízi I.

Meseszép afgán szőnyeg

Korrekt kommunikáció, valamint a megrendelt, gyönyörű szőnyeg gyors kiszállítása. A termék felülmúlta a fotókat a ragyogó színével.

Sz. K. V.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.