Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Kézi szövésű

Tulum

140x200 cm
90 034 Ft
20%
112 543 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Műszaki adatok

Cikkszám CVD22876
Csomósűrűség kb. 25 000 - 35 000 csomó/m²

Könnyen kiszámíthatja a csomósűrűséget, ha megszámolja a csomók számát 1 centiméterrel lefelé, illetve 1 centiméterrel oldalirányban, majd az értékeket összeszorozza. Ezután szorozza meg a kapott számot 10000-rel, és megkapja a négyzetméterenkénti csomók számát.

Számos szőnyegáruház eltúlozza a csomósűrűséget, ezért ha Ön összehasonlítaná az árakat és a minőséget, akkor érdemes ellenőriznie a csomók számát. A CarpetVista szőnyegeiről készült legtöbb fényképen látható egy vonalzó, amellyel Ön könnyen megállapíthatja a csomóminőséget, és még a vásárlás előtt kiszámíthatja a pontos sűrűséget.

Vastagság ≈ 5 mm
Származási hely India
Bolyhosság PET Poliészter
100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.
Láncfonal Polyester
Készítés Kézi szövésű
A kézzel szőtt szőnyegek a láncfonal és a vetülék összekötésével készülnek, az eredmény pedig egy viszonylag vékony szőnyeg bolyhok nélkül.
Méret 140x200
A szőnyeg kézi csomózással/szövéssel készült, ezért a formában, a vastagságban, a mintázatban és méretben eltérések lehetnek. Ez különösen a nomád- és a falusi szőnyegekre érvényes.

Tulum szőnyeg COUNTRY# ról.

A PET fonalból álló Kilim szőnyegek kézzel szőttek, elhasznált majd újrahasznosított PET palackokból készülnek, amelyek olyan anyagot eredményeznek, és a tolerálja a nedves körülményeket is. Ezért ezek a szőnyegek ugyanúgy elhelyezhetőek a lakáson kívül, mint az ebédlőasztal alatt vagy a nappaliban. Ezek a kétoldalas egyedi szőnyegek gyönyörűen színekkel és elegáns dizájnnal rendelkeznek. Tartsa szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, azáltal, hogy rendszeresen porszívózza és szellőzteti. Baleset esetén azonnal távolítsa el a foltokat enyhén nedves ruhával.

A szőnyeg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A legjobb tartósság érdekében ne hagyja sokáig nedvesen a szőnyeget anélkül, hogy ne hagyná kiszáradni. Ily módon megvédi a szőnyeget és a felületet is.

PET Poliészter  PET Poliészter

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!