Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

World

140x200 cm
53 281 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Tervező Svédország Svédország

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Nancy Bladfält szőnyegei

World

World is a rug for the adventurous child who maybe wishes to sail around the globe or live out his dreams of being a pilot. The different vehicles are game starters, but the most significant part is the surrounding environment which can be interpreted as either sky or sea. The clouds and sun inspire new and exciting games – what happens if the plane flies through a snowstorm? Even when the rug is not being used for play it also makes for a nice decorative piece in the room.

World szőnyeg COUNTRY# ról.

A gyerekszőnyegek a legfiatalabb családtagok szobájába valók. Az ötletes minták nemcsak serkentik a gyermekek fantáziáját, de a derűs motívumok révén ösztönözik a játékot, és bizonyos esetekben a tanulást is. Amellett, hogy dekoratív funkciót töltenek be a gyerekszobában, ezen szőnyegeken rendkívül kényelmes ülni és játszani. A sűrű boholy hőkezelt polipropilénből, egy textil jellemzőkkel rendelkező anyagból készült. A gyerekszőnyegeknél felhasznált anyagok kiváló minőségűek, így a szőnyegek könnyen tisztíthatók, szöszmentesek és antiallergén tulajdonsággal rendelkeznek. A szőnyeg hátoldala vékony latex védőbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elcsúszását, és ezáltal növeli a biztonságot.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú/Poliészter  Mesterséges gyapjú/Poliészter

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!