Ziegler Greenville

300x400 cm
206 305 Ft
Csak 2 van készleten

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Ziegler Greenville szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezek a gyönyörű keleti szőnyegek a rendkívül népszerű, ókori Perzsiából származó Ziegler szőnyegek másolatai. A szőnyegek mintája antik szőnyegeken alapul, és gyakran világosabb színűek a többi orientális szőnyegnél. Régóta keresett szőnyegekről van szó, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyen az modern vagy hagyományos berendezésű. A boholy polipropilén frízből készül, egy olyan textil jellemzőkkel rendelkező anyagból, amely puha, kényelmes, könnyen kezelhető és nem szöszösödő szőnyeget eredményez.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Termékértékelések

4.84 össz. 5
92 ügyfelünk értékelte ezt a szőnyeget a Trustpilot független oldalon

The rug is very nice I am very happy with my purchase!

Fordítás
Kettylin - vásárolt 300x400

beautiful, value for money

Fordítás
Saleh S. - vásárolt 300x400

This is a really luxurious feeling rug, deep pile, feels very expensive

Fordítás
Vicki Leigh-Mackenzie - vásárolt 300x400

Our second rug ordered and again we are delighted. The colours and quality are fabulous... It is the most beautiful, soft rug which perfectly complements our room. The shades of cream, grey and soft blue are just gorgeous. Love it.

Fordítás
Pam Barnes - vásárolt 300x400

I like the pattern of this rug even more in person. It arrived quickly and is surprisingly soft and plush to walk on. I'm only giving 4 stars because we've had it less than a week and already threads are coming loose/undone. So far it doesn't seem to be causing much damage to the rug, but it's not a great feeling to pay hundreds of euros for a rug and have it be coming apart in a few days. But for the size rug we wanted, this price is unbeatable.

Fordítás
Niki S. - vásárolt 300x400

the carpet we like very much, only delivered not as a roll,but as a package thereforer 3 rows of bobbles on the length of the carpet on your advice we put big books on the bobbles you told us the bobbles will disappear in a couple of days

Fordítás
Henk H. - vásárolt 300x400

Beautiful rug and exactly what I was looking for. Quality and price point is fantastic.

Fordítás
freyja - vásárolt 200x300

Totale saztisfaction

Fordítás
Claude N. - vásárolt 300x300

Great product

Fordítás
Anne S. - vásárolt 200x300

Colours just like on the picture! Perfect carpet! Thank you!

Fordítás
Riina P. - vásárolt 200x300

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban