EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: FLASH10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Ziegler Manhattan Szőnyeg - Bézs / Világoskék
80x250 cm

46 218 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Ziegler Manhattan Szőnyeg - Bézs / Világoskék szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezek a gyönyörű keleti szőnyegek a rendkívül népszerű, ókori Perzsiából származó Ziegler szőnyegek másolatai. A szőnyegek mintája antik szőnyegeken alapul, és gyakran világosabb színűek a többi orientális szőnyegnél. Régóta keresett szőnyegekről van szó, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyen az modern vagy hagyományos berendezésű. A boholy polipropilén frízből készül, egy olyan textil jellemzőkkel rendelkező anyagból, amely puha, kényelmes, könnyen kezelhető és nem szöszösödő szőnyeget eredményez.

Tudjon meg többet a kézi csomózású szőnyegekről itt...

Mesterséges gyapjú  Mesterséges gyapjú

A polipropilén fríz szőnyegek szorosan sodrott és különböző színű polipropilén fonalakból állnak, amelyek élénk ragyogást kölcsönöznek a szőnyegnek. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

OEKO-TEX®

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Termékértékelések

4.82 össz. 5
214 ügyfelünk értékelte ezt a szőnyeget a Trustpilot független oldalon

Perfect for my room .

Fordítás
Mr Julio Skov Hansen - vásárolt 80x250

Chosen on a website which is always a bit of a risk but the quality turned out to be even better than we had hoped for!

Fordítás
Stephen Carroll - vásárolt 160x230

Excellent rug which looks really classy in situ.

Fordítás
Richard - vásárolt 250x250

Fan tas ti co

Fordítás
Jaime O. - vásárolt 240x340

Lovely thick rug, good quality, exactly as per photo

Fordítás
Alison - vásárolt 200x250

Very beautiful carpet

Fordítás
M-L - vásárolt 200x200

A beautiful rug. It looks far more expensive than the price I paid. Very elegant. When I saw the package my heart sank because it looked small but after opening the pack and laying out the rug I was delighted. I want more of these rugs now.

Fordítás
John124 - vásárolt 240x340

At first I was a bit afraid, because the product was really cheap for it's size, but as I received it I see that the quality is perfect. The rug is soft to touch but firm enough to keep shape and withstand some heavy traffic. The color is a bit colder than on the picture but for me it fitted perfectly in anyway.

Fordítás
Yana N. - vásárolt 250x250

Beautiful rug, exactly as described. Delighted with my purchase. Whole experience very positive from ordering process to delivery.

Fordítás
Avril - vásárolt 250x250

Very difficult to find a 390cm diameter circular rug, let alone at an affordable price. I cannot recommend this product enough.

Fordítás
Damien Mead - vásárolt Ø 300

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.