EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: FLASH10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

Fürdőszoba szőnyegek

loading
Oldal össz. 1
32 szőnyegek
Fürdőszoba szőnyegek

Fürdőszoba szőnyegek

A fürdőszobája a személyes tere, amelynek az Ön stílusát kell tükröznie és olyan elemeknek kell helyet adnia, amelyeket szeret. Ebben a helyiségben kezdi meg és fejezi be a napját, legyen az kádban fürdőzés, sminkelés, vagy éppen amikor a gyerekeknek segít a fogmosásban. A megfelelő fürdőszobaszőnyeggel a helyiség kényelmesebbé és hívogatóbbá válik. Fürdőszobaszőnyegeink 100% pamutból készülnek, ami a fürdőszobaszőnyegek gyakori alapanyaga, hiszen jó a nedvszívó hatásuk és gyorsan száradnak. Álom ezekre kilépni: csak képzelje el, ahogyan lábujjai belesüppednek ebbe a puhaságba. Ha a fürdőszobájában a padlófűtés kényelmét élvezheti, ügyeljen rá, hogy latex hátoldal nélküli darabot válasszon. Ha nem padlófűtése van, előnyösebb latex hátoldalú, vagy más néven csúszásmentes fürdőszobaszőnyeget választania.

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.