EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: FLASH10
Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

A keresett szőnyeg már nincs készleten.

Hasonló szőnyegek


Modern szőnyegek

loading
Oldal össz. 1
52 szőnyegek
EXCELLENT
4.8 össz. 5
301 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.03.17
renata bagi
Perfect
Fast delivery, perfect quality just as described. I’m very satisfied. Be ready to wait a couple of days after unpack the rug since it is folded to little. Bit don’t worry in 3 days it is getting back its normal shape.
2023.03.10
Németh Á.
Reliable rug webshop
Illustrative photos about products, great supply, quick service, high quality.
2023.03.04
Faragó J.
Több szőnyeget is vásároltam
Több szőnyeget is vásároltam, csodás kiegészítői a lakásomnak. Megrendeléstől számítva pár nap alatt átvehettem, és ha mégse voltam elégedett, nagyon egyszerűen és rugalmasan hozzáállva, visszavitték, házhoz jött érte a futár. Négy szőnyeget tartottam meg, de kettőtt nem találtam pontosan olyannak, mint a fotón, így visszaküldtem. Mindenkinek ajánlom a RugVistát, rugalmasak, segítőkészek, a megkeresésekre azonnal reagálnak és mesés szőnyegeket találtam.
2023.03.02
Tímár M.
The website is easily manageable
The website is easily manageable, contact and flow of information swift and professional, product is excellent.
2023.03.02
Andrea Z.
I have already ordered several carpets…
I have already ordered several carpets from here. Always received a product corresponding to the description and photos. The delivery was also made within a few days. I'm absolutely satisfied.

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.