Új
Vizuális keresés
Készítsen fényképet vagy töltsön fel képet, hogy hasonló szőnyegeket találjon

A keresett szőnyeg már nincs készleten.

Hasonló szőnyegek


Kültéri szőnyegek

Kültéri szőnyegek

Kültéri szőnyegek

A kültéri szőnyegek nagyon dekoratívak, és megadják a végső simítást a tökéletes külső tér kialakításához, ami összehozza a dekorelemeket a bútorokkal, meghitt területet kijelölve az étkezésekhez, olvasáshoz vagy beszélgetésekhez a hosszú nyári napokon. Olyan anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a napsütésnek és az esőnek, hogy hosszú ideig megőrizzék újszerű megjelenésüket. Általában szintetikus anyagikból készülnek (polipropilén, újrahasznosított poliészter stb.), aminek a kültéri szőnyegek a kiemelkedő tartósságukat, foltállóságukat és kedvező árukat köszönhetik. Tudta, hogy a kültéri szőnyegeket bent is használhatja? Kifejezetten előnyösek nedves helyiségekben, mint konyhákban vagy előszobákban, ha nem tartalmaznak jutát. Különböző méretekben és színekben kaphatók: kerek, futó, nagy téglalap… így végtelenül sokoldalúak és funkcionálisak. A kültéri szőnyegek vízhatlanok? Nem, a kültéri szőnyegek nem vízhatlanok. Viszont vízállóak. A különbség abban áll, hogy a kültéri szőnyegek (és lényegében bármilyen más szőnyeg) nem tudják megakadályozni a víz behatolását, de nagyon jó vízlepergető tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal egyszerűen tisztíthatók, könnyűek és tartósak. A vízállóságuk egyben azt is jelenti, hogy gyorsan száradnak, és remekül ellenállnak a penésznek!

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.