Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.72 össz. 5

2019-11-11 15:56:37

Brunhes Z.

2019-11-09 08:15:59

Dr. P. M.

2019-11-06 15:12:46

Ág L.

A CarpetVista válasza : Greetings! Thank you for your sublime 5* review :)

2019-11-06 10:50:51

A szőnyeg teljesen rendben van. A szállítás nem volt zökkenőmentes, de a csomagküldő szolgálatok nagyon segítőkészek voltak a probléma megoldásában.

Katalin Á.

A CarpetVista válasza : Hi from Malmö! Thank you for providing us with your rating. We highly appreciate your feedback as this helps us continuously to improve. We are happy to hear that you like you new rug and that we could sort out the delivery problems! We truly apologise.

2019-11-06 09:54:57

Már sokadjára rendeltünk a RugVistától. Az óriási kínálatból eddig általunk vásárolt termékek mindegyike (szőnyegek) kiváló minőségű, és nagyon kedvező árú volt. Nyugodt vagyok, ha a RugVistától rendelek, mert tudom, hogy kifogástalan minőséget, korrekt ügyintézést és gyors szállítást kapok a pénzemért. Ezek után nem meglepő, ha azt mondom, hogy egészen biztosan nem utoljára vásároltam a RugVistától.

Dr. B. Z.

A CarpetVista válasza : Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re so glad to hear that your overall experiences with us were positive at all times :)

2019-11-06 09:38:00

Dr. K. P.

A CarpetVista válasza : :) Thank you!

2019-11-06 06:25:59

Vályi R. Z.

A CarpetVista válasza : Thank you so much for the 5 Stars!

2019-11-05 11:49:39

Ács H.

A CarpetVista válasza : Thank you for your sublime 5* review, we are very happy! Greetings from Sweden!!!

2019-11-05 10:37:41

Dunai L.

A CarpetVista válasza : We are thrilled :) Thanks for your terrific 5 star review.

2019-11-05 08:13:18

Varga G.

A CarpetVista válasza : Thank you for your exceptional 5* review! Your RugVista Team

2019-11-05 06:04:15

Szilágyi J.

A CarpetVista válasza : Thank you for providing us with your rating. If you like, you are most welcome to reach out to us should you have any comments you would like to share. We appreciate all kind of feedback as this helps us continuously improve.

2019-11-04 10:50:12

Kasnyik E.

2019-11-01 20:44:59

Regina R.

2019-11-01 07:26:35

Szabó A.

A CarpetVista válasza : Thank you for your sublime 5* review, we are so happy!

2019-10-31 09:04:12

Varga E.

A CarpetVista válasza : Hej from Sweden! Thank you for your sublime 5* review, we are very happy to hear that you are satisfied :)

2019-10-30 16:21:39

Hutvágner A.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled!

2019-10-30 06:59:54

Bihari K.

A CarpetVista válasza : Thank you for your sublime 5* revie! Greetings from Sweden :)

2019-10-29 19:15:11

Süli Z.

A CarpetVista válasza : We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one :)

2019-10-29 11:10:55

Lakner G.

A CarpetVista válasza : Thank you for your exceptional 5* review!

2019-10-29 10:21:30

Teodóra C.

A CarpetVista válasza : Thank you for your sublime 5* review!

2019-10-29 04:00:34

Amentné T. A.

A CarpetVista válasza : Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled :)

2019-10-28 18:55:05

Pár évvel ezelőtt is Önöktől vásároltam szőnyeget, akkor is el voltam ragadtatva. Akkor más méretűre cseréltem az eredetileg rendelt szőnyeget, nem egészen egy hét alatt zökkenőmentesen és ingyenes szállítással bonyolították a cserét is. Akkor is és most is nagyon szép és jó minőségű szőnyegeket kaptam, az ügyintézés gyors és probléma mentes, a szállítás rugalmas és pontos. És mindez elérhető áron. Sosem fogok máshol szőnyeget vásárolni, csak a RugVistánál!

Klammeck S. M.

2019-10-25 16:10:35

Rendben zajlott az ügymenet. A szőnyeg azt az élményt adja amit vártam. Köszönöm! :)

Lukács E.

2019-10-25 14:22:19

Zsadányi I.

2019-10-25 10:38:26

Jónás R. E.

2019-10-25 10:15:41

Erdőháti Á.

2019-10-25 08:25:29

Ivanyi Z.

A CarpetVista válasza : Greetings from Malmö/ Sweden! Thank you for your sublime 5* review. Have a good weekend!

2019-10-25 08:17:26

Mihaly N.

A CarpetVista válasza : Thank you for your sublime 5* review! Have a good weekend!

2019-10-24 17:27:10

Zajácz K.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review! Have an amazing day, we hope to welcome you as a customer again.

2019-10-24 07:45:39

Szép szőnyeg, pontos információk, pontos szállítás. Legközelebb is szeretnék innen vásárolni.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Fazakasné V. A.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with our service, competitive prices and the fast delivery of your new rug. Have an amazing day, we hope to welcome you as a customer again.

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Korszerű struktúra

KIVÁLÓ
4.72 össz. 5
2415 vásárló írt értékelést.
Dr. B. Z.:
Már sokadjára rendeltünk a RugVistától. Az óriási kínálatból eddig általunk vásárolt termékek mindegyike (szőnyegek) kiváló minőségű, és nagyon kedvező árú volt. Nyugodt vagyok, ha a RugVistától rendelek, mert tudom, hogy kifogástalan minőséget, korrekt ügyintézést és gyors szállítást kapok a pénzemért. Ezek után nem meglepő, ha azt mondom, hogy egészen biztosan nem utoljára vásároltam a RugVistától.

Colored Vintage & Patchwork
Akár  70%

Shades of green

News

Perzsa
20-40%