Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.72 össz. 5

2020-02-22 21:28:34

Somosi V.

2020-02-21 12:38:04

Szamosi G.

2020-02-21 06:40:32

Kerekes S.

2020-02-20 11:48:02

Sali-Németh A.

2020-02-20 11:41:15

Takács I.

2020-02-20 08:42:21

Venesz-Kormos J.

2020-02-20 08:40:13

Heckmanne K. E.

2020-02-20 05:53:25

Kamper G.

2020-02-18 14:49:55

Viola-Torma C.

2020-02-18 04:03:54

Morár B.

2020-02-14 19:21:49

Szörényiné N. Á.

2020-02-12 10:45:15

Vajdovics M.

2020-02-12 08:40:01

Svindt V.

2020-02-11 07:03:43

Virovecz V.

2020-02-10 08:03:19

Kovács L.

2020-02-07 21:11:14

Nikiser A.

2020-02-07 12:00:43

Horvath A. Ü. I.

2020-02-06 11:39:33

Molnár T.

2020-02-03 11:27:51

6 db szőnyeg valóban kitűnő minőség, színek, élmény. Igaz az egyiknél apró szálhiba volt, de macerásnak tűnt a visszaküldés nekem, így anyukám egy nagy tűvel 3 öltéssel eltüntette az apró szálhibát. Szüleim azt mondták ilyen szépet, mint a shivran kazak ők még nem láttak csak nálunk Dubaiban pár éve, míg ott éltünk.

Köte R.

2020-01-30 07:57:48

Mária L.

2020-01-29 11:38:32

A vásárlás gördülékeny. A szőnyeg tökéletesen egyezik az interneten látottal, a csomagolás is rendben volt.
Szállítás gyors és pontos.
Köszönet !

Nagy A.

2020-01-29 06:30:58

Soltesz K.

2020-01-27 12:58:23

Selymes P.

2020-01-22 15:26:56

Izing I.

2020-01-22 08:30:31

Simon A.

2020-01-22 07:31:10

Szatmári T.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, Thank you for taking your time to provide us with a review. Please do not hesitate to let us know if you have any kind of feedback for us as this helps us to continuously improve our service. Thank you again and have a great day. Best regards from Sweden, The RugVista Team

2020-01-21 11:52:14

Dr. K. D.

2020-01-20 08:20:03

Tibor F.

2020-01-19 17:07:03

Gayer E.

2020-01-17 17:37:04

Mint írtam, a honlapjuk profi, minden igényt kielégítő.
A szőnyeg kicsomagolásakor tapasztaltam a két szélén olyan világos csíkokat, amik hibának tűnnek (olyan, mintha valamilyen erős tisztítószer kivette volna a színét). A szőnyeg egyébként nagyon szép, leszámítva ezt a hibát. Tudok róla fotót küldeni.
Üdvözlettel: Vida Mária

Dr. V. M.

A CarpetVista válasza : Good morning, Thank you for taking your time to write your feedback and for providing us with a review. We are very happy to read that you find our website professional and that you think the carpet is very nice. Regarding the light streaks on the carpet, we can see that you have sent some pictures to our customer service, thank you so much. Of course we will investigate and get back to you as soon as possible. Thank you again and have a wonderful day. Best regards from Malmö, The RugVista Team

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Korszerű struktúra

KIVÁLÓ
4.72 össz. 5
2537 vásárló írt értékelést.
Köte R.:
6 db szőnyeg valóban kitűnő minőség, színek, élmény. Igaz az egyiknél apró szálhiba volt, de macerásnak tűnt a visszaküldés nekem, így anyukám egy nagy tűvel 3 öltéssel eltüntette az apró szálhibát. Szüleim azt mondták ilyen szépet, mint a shivran kazak ők még nem láttak csak nálunk Dubaiban pár éve, míg ott éltünk.

Colored Vintage & Patchwork
Akár  70%

Shades of green

Perzsa
20-40%


30-50%

Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban