Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.72 össz. 5

2019-09-20 09:23:55

Demeterné R. A.

2019-09-20 07:08:56

Magas minőség, gyors szállitás! Mindenkinek ajánlom. Legközelebb is kizárólag itt vásárolok szőnyeget.

Mészáros M.

2019-09-19 08:53:35

Fodor A.

2019-09-17 12:50:41

Werner E. (. K.

2019-09-17 07:13:02

Tökéletes választás volt,amikor a céget választottam . A fotók tükrözik a valóságot! csodaszép szőnyegeket kaptam :) minőségi termékek ! Nagyon segítőkész volt az ügyintéző is . A szállitás és a megrendelés között csupán 5 munkanap telt el ! Nagyon örülök! Csak ajánlani tudom a Rugvista-t!

Sziráki B.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden! Wow, thanks for your outstanding feedback. We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet.

2019-09-16 15:39:32

Dr S. A.

2019-09-14 20:55:18

Papp J.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden! Thank you very much for your positive feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your recent order. Have a great week!

2019-09-13 07:38:32

Konnyu rendelesi platform, gyors szallitas, szep szonyeg. Minden rendben. Koszonom.

Maria K.

A CarpetVista válasza : Greetings! Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear that you like our website. Have an amazing day, we hope to welcome you as a customer again. With many thanks!

2019-09-11 21:09:47

Nagyon segítőkész volt az ügyintéző, minden kérdéssel kapcsolatban készségesen válaszolt és segített.

Gabriella S.

A CarpetVista válasza : Greeting from Malmö/ Schweden! Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled to hear you're pleased with our Customer Service Team. Have a superb weekend!

2019-09-11 09:24:30

Felújítás közben felüdülés, hogy van egy berendezési tárgy amire nem 4 hetet kell várni, hanem 3 napon belül otthon van :)

Steinsits R.

2019-09-10 22:03:23

Kaskötő A.

2019-09-10 09:55:16

A szőnyeg széle a második héten felfeslett. Hatalmas csalódás. Többé nem szeretnék itt vásárolni és másoknak sem fogom ajánlani.

Dr. L. É.

2019-09-10 05:56:12

Halmi L.

2019-09-06 14:45:06

.

Péter S.

2019-09-06 09:59:49

Vásárhelyi Z.

2019-09-06 07:54:35

Gadányi C.

2019-09-06 06:10:52

Veres G.

2019-09-05 14:38:39

A honlapon kiválasztott szőnyeget az adott színben, méretben és minőségben kaptam meg.
A vásárlás élménye kedvező volt, az egy napos késést leszámítva.

Dr. V. G.

2019-09-03 15:31:44

Nagyon tetszik a honlap, jók a fotók, jó a méretválaszték, gördülékenyen működik minden.

Dr. I. A.

2019-09-03 11:16:00

Martini R.

2019-09-03 09:16:56

Korrekt tájékoztatás, segítőkész asszsztencia

Eszter N.

2019-09-03 09:01:15

Életemben először vásároltam szőnyeget interneten és örülök, hogy épen önöknél tettem meg :)

Faluvégi É.

2019-09-03 08:32:01

Köszönöm a segítségüket, amit nyújtottak, különösen Stephanie Hoffmann-nak, aki minden kérdésemre válaszolt és a rendelkezésemre állt.
Másnak is csak ajánlani tudom az oldalt!




Nagyjából 2 550 000 találat (0,26 másodperc)
Keresési eredmények
Fordítási találat
Magyar
Angol
Köszönöm a segítségüket, amit nyújtottak, különösen Stephanie Hoffmann-nak, aki minden kérdésemre válaszolt és a rendelkezésemre állt.
Másnak is csak ajánlani tudom az oldalt!

Thank you for your help, especially Stephanie Hoffmann, who answered all my questions and was available to me.
I can only recommend this site to anyone else!

Nikula K.

2019-09-03 07:00:35

Csatar E.

2019-09-03 06:58:51

Legközelebb is itt fogok vásárolni :))

Fehervari S.

2019-09-03 06:55:42

Horváth N.

2019-08-31 19:58:57

Hihetetlen gyorsan történt a kiszállítás, 3 munkanap telt el a rendelésünk után.A megadott linken végigkövethettük hol jár a csomagunk. A szőnyeg csodaszép, szépek a színei, és jó minőségű. Mindenkinek szívből ajánlom a céget!

Goda Z.

2019-08-30 20:54:53

Szeretném visszaküldeni

Novák I.

2019-08-27 01:39:14

Kaczander O.

2019-08-20 07:16:12

Kuttner V.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden! Thank you for your sublime 5* review!

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Outlet

KIVÁLÓ
4.72 össz. 5
2366 vásárló írt értékelést.
Mészáros M.:
Magas minőség, gyors szállitás! Mindenkinek ajánlom. Legközelebb is kizárólag itt vásárolok szőnyeget.

Korszerű struktúra

Colored Vintage & Patchwork
Akár  70%

Kilim szőnyegek
30 - 50%

Lássa megvalósulni szőnyegtervét, és nyerje meg 780 445  összegű díjunkat